Recept van de dag: Frijoles negros

Mousse piccante al cioccolato

Mousse piccante al cioccolato

Ingrediënten:

  • 150 gr fondantchocolade
  • 1 eetlepel rhum
  • 2 eierdooiers
  • 3 eiwitten
  • pikant chilipepertje
  • (in poeder)
  • aardbeien
  • kaneel
  • muntblaadjes

Bereiding:

Smelt de chcolade au bain marie. Voeg de eierdooiers toe en een beetje van het peperpoeder met de rhum. Roer goed dooreen. Spatel dan voorzichtig de tot sneeuw geklopte eiwitten toe als de chocolade afgekoeld is.
Giet over in glazen bekers en zet deze 4 uur in de koelkast.
Versier met wat slagroom, de aardbeien, enkele muntblaadjes en bestrooi met wat kaneel

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1006
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Chocolade verrassingen en nagerechten
Datum: 10-12-2006
Land: Italië
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee