Recept van de dag: Canapés met rookvlees en parmaham

Perzik met veldsla en tonijn

 Perzik met veldsla en tonijn

Ingrediënten:

  • 400 g perziken halve, uit blik
  • 400 g tonijn in blik
  • 2 el peterselie + extra
  • 0.5 citroen
  • 2 el mayonaise
  • beetje veldsla blad
  • peper
  • zout

Bereiding:

Laat de perziken uitlekken in een vergiet.
Was en droog de veldsla blaadjes
Laat de tonijn uitlekken in een zeef.
Doe in een kom en maak los met een vork.
Meng de tonijn met de mayonaise en de peterselie.
Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Leg de perziken op een serveerschotel en leg er een paar blaadjes veldsla in de holtes
Vul ze verder op met de tonijnsalade.
Werk af met wat gehakte peterselie en serveer

Overge recept informatie:

Recept nummer: 10452
Aantal personen: 4
Categorie: Borrelhapjes en Tussendoortjes
Sub categorie: Borrelhapjes Tapas Hapjes Tussendoortjes
Datum: 05-01-2017
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee