Recept van de dag: Maïsballetjes met makreel

Sandwich met eiersalade

Sandwich met eiersalade

Ingrediënten:

  • 1 hardgekookt en fijngesneden ei
  • 1 stengel van lente-ui
  • 3-4 theelepels halvanaise
  • 2 plakjes bacon
  • 1 mespuntje mosterd
  • zout en peper naar smaak
  • 2 sneden wit of bruin boerenbrood

Bereiding:

Bak de twee plakjes bacon uit in een koekenpan en laat ze afkoelen. Was de stengel van de lente-ui en snijd deze in zeer dunne ringen. Vermeng ei, lente-ui, halvanaise, mosterd, zout en peper voorzichtig door elkaar en leg het verkregen mengsel tussen de twee sneden brood. Leg als laatste de plakjes bacon ertussen. Verpak de sandwich strak in folie, zodat de eiersalade tijdens het vervoer op zijn plaats blijft.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1496
Aantal personen: 1
Categorie: Ontbijt, lunch en High Tea
Sub categorie: Ei gerechtjes
Datum: 29-12-2006
Land: Nederland
Bron: Landleven
Mijn favoriet: Nee