Recept van de dag: Jeannes Ananasbeignets

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel olie
  • 2 varkensschnitzels , in reepjes
  • 1 rode paprika , in reepjes
  • 200 g volkoren penne rigate
  • 1 zak krulsla melange
  • 1 bakje stoofpeertjes (vers, 400 g
  • 1 zakje vinaigrette (honing-appel,
  • 70 ml)
  • 150 g magor (kaas), in blokjes

Bereiding:

In koekenpan olie verhitten en varkensvlees en paprika 8 min. al omscheppend bakken. Pasta in 6-8 min. beetgaar koken. In kom sla mengen met peertjes en dressing. Magorblokjes door vlees scheppen en laten smelten. Saus op smaak brengen met zout en peper en eventueel iets verdunnen met pastakookvocht. Pasta afgieten en terugdoen in pan. Saus erdoor mengen, nog even goed doorwarmen. Pasta over twee borden verdelen. Salade apart erbij serveren.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1978
Aantal personen: 2
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Pasta Rijst Macaroni Bami Mihoen
Datum: 28-01-2007
Land: Italië
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee