Recept van de dag: Canapés met rookvlees en parmaham

Kaasfondue met groenten

Kaasfondue met groenten

Ingrediënten:

  • 150 g groene asperges
  • 150 g broccoliroosjes
  • 150 g peultjes, afgehaald
  • 1 klein Turks brood
  • 1 pakje kaasfondue à 400 g
  • 1 teentje geperste knoflook,
  • nootmuskaat

Bereiding:

Breng water aan de kook. Snij de groene asperges in stukjes van ± 4 cm. Kook alle groenten in ± 4 min. beetgaar en laat ze uitlekken. Verdeel de groenten over 2 schaaltjes. Snij het brood in blokjes. Smelt in een vuurvaste schaal de kant-en-klare kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de knoflook toe. Breng het gerecht op smaak met zout, versgemalen peper en nootmuskaat. Haal niet alleen de broodblokjes maar ook de groenten door de kaasfondue.

Bereiding: ± 15 min.
Kcal p.p.: ± 725

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3840
Aantal personen: 2
Categorie: Borrelhapjes en Tussendoortjes
Sub categorie: Creatief koken
Datum: 05-10-2007
Land: Zwitserland
Bron: Zin.nl
Mijn favoriet: Nee