Recept van de dag: Kalfsentrecote en groentenpalet

Moussaka van runder gehakt

Moussaka van runder gehakt

Ingrediënten:

  • 3 aubergines
  • 500 g runder
  • 4 tomaten, in schijfjes
  • 4 flinke aardappelen
  • 1 dikke ui, in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el tomatenpuree
  • ½ liter bechamelsaus,
  • 1 eierdooier
  • geraspte kaas
  • olijfolie
  • zwarte peper uit de molen
  • en zout

Bereiding:

- Snij de aubergines in de lengte in schijfjes, leg deze op keukenpapier en bestrooi met wat zout, laat zo'n 15 minuten rusten.
- Kook ondertussen de aardappelen in hun geheel nét niet gaar, laat afkoelen en snij ze in plakjes, hou opzij.
- Spoel

Overge recept informatie:

Recept nummer: 4138
Aantal personen: 4
Categorie: Vlees en Gevogelte
Sub categorie: Rundvlees, Kalfsvlees, Varkensvlees
Datum: 11-12-2007
Land: Griekenland
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee