Recept van de dag: Kalfskotelet met broccoli en pistachenoten

Tomaat garnaal, met korfje van verse groentjes

Tomaat garnaal, met korfje van verse groentjes

Ingrediënten:

  • 4 grote vleestomaten
  • 350 g grijze garnalen, 125 g rivierkreeften vlees
  • 1 el peterselie,
  • 1 el selderblaadjes
  • (fijngesnipperd)
  • 1 mooie verse komkommer
  • 1 dikke stronk witloof,
  • 1 appel,
  • handvol witte druiven
  • handvol kerstomaatjes,
  • preischeuten,
  • 3 lente uitjes,
  • basilicum
  • 10 radijsjes
  • (fijn geraspt)
  • 1 Romeinse sla
  • peper en wat zout

Bereiding:

- Snijd het topje van de tomaten en hou opzij, hol ze voorzichtig uit en spoel onder koud water. Kruid de binnenkant van de tomaten met een weinig zout en hou, samen met de "dekseltjes" opzij in de koelkast.
- Snijd de komkommer in dunne linten (groen

Overge recept informatie:

Recept nummer: 4234
Aantal personen: 4
Categorie: Voorgerechten
Sub categorie: Salades
Datum: 17-12-2007
Land: België
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee