Recept van de dag: Schuimgebakje met rode vruchten

Kalfsragout uit Ligurië -Toscane

Kalfsragout uit Ligurië -Toscane

Ingrediënten:

  • 750 g kalfsvlees,
  • (schouder of borststuk)
  • 3 stengels bleekselder,
  • 1 flinke wortel
  • 500 g aardappelen
  • 350 g tomaten
  • 1 mooie courgette,
  • 1 ui
  • verse rozemarijn
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 2 dl witte wijn,
  • 2 dl rundsbouillon, mag van blokje
  • zwarte peper uit de molen
  • en zout

Bereiding:

- Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Hak ook de wortel, ui, knoflook en bleekselder in stukjes.
- Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
- Bak het vlees in olijfolie bruin aan in een grote pan, roer er vervolgens de fijngehakte groenten door

Overge recept informatie:

Recept nummer: 4271
Aantal personen: 4
Categorie: Vlees en Gevogelte
Sub categorie: Rundvlees, Kalfsvlees, Varkensvlees
Datum: 18-12-2007
Land: Italië
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee