Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Umm Ali in Dubai

Umm Ali in Dubai

Ingrediënten:

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 250 g suiker
  • 150 g geschaafde amandelen
  • 50 g pistachepitten
  • 100 g rozijnen, geweekt
  • 1 ltr melk
  • 2½ dl slagroom

Bereiding:

Bak het bladerdeeg op 180°C in ca 20 minuten goudbruin.
Verkruimel het bladerdeeg in een beboterde ovenschaal. Doe er de amandelen, pistache, suiker en rozijnen bij en meng alles goed door.
Overgiet dit mengsel met warme melk en dek dit af met de slagroom.
Bak het dessert in ca 20 minuten op 200°C goudbruin in de oven.
Serveer het dessert warm, eventueel met wat kaneel bestrooien.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 4479
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Nagerechten
Datum: 30-12-2007
Land: Dubai
Bron: Thetasteoflife
Mijn favoriet: Nee