Recept van de dag: Kalfsentrecote en groentenpalet

Makreel met sla

Makreel met sla

Ingrediënten:

  • 4 makreelfilets
  • olie
  • zout en peper
  • Voor de dressing:
  • 1/2 dl Thai vissaus
  • 1 1/2 dl water
  • 1 groene peper (fijngehakt)
  • 1 stengel citroengras (fijngehakt)
  • sap van 1 citroen
  • 1/2 tl suiker
  • fijngehakte koriander

Bereiding:

Smeer de makreel in met olie en strooi er zout en peper op.
Bak ze op de grill, ongeveer 3 minuten aan elke kant.

Meng de ingrediënten voor de dressing en verwarm ze.
Laat ze niet koken.
Leg de vis in een groot blad sla, doe er wat dressing over en wat koriander.
Eet er brood bij.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 4930
Aantal personen: 4
Categorie: Voorgerechten
Sub categorie: Salades
Datum: 15-12-2008
Land: Noorwegen
Bron: Noorwegen.nl
Mijn favoriet: Nee