Recept van de dag: Maïsballetjes met makreel

Pasta met verse Zalm

Pasta met verse Zalm

Ingrediënten:

  • 400 g tagliatelle
  • 600 g broccoli
  • 100 g boter
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 zakje pijnboompitten
  • 4 verse zalmmoten
  • zout en peper

Bereiding:

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Stelen in stukken snijden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In magnetron boter afgedekt in ca. 2 minuten smelten op vol vermogen (700 Watt). Citroensap en pijnboompitten toevoegen en geheel 1 minuut op vol vermogen afgedekt verhitten. Zalm bestrooien met zout en peper. Zalm toevoegen aan boter en geheel afgedekt in ca. 6 minuten op vol vermogen gaar laten worden. Pasta over 4 borden verdelen. Zalmmoten erop leggen en saus erover gieten. Serveren met broccoli

Overge recept informatie:

Recept nummer: 5417
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Maaltijd suggesties
Datum: 25-10-2009
Land: Italië
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee