Recept van de dag: Jeannes Ananasbeignets

Varkensrollade met lekkere jus

Varkensrollade met lekkere jus

Ingrediënten:

  • 750 g magere filé rollade
  • 2 takjes rozemarijn (of ½ theelepel gedroogde)
  • 1 dl bouillon (warm)
  • snufje zout
  • 1 teentje knoflook (gepeld)
  • 5 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Bereidingstijd: 60 minuten
1. Verwarm de olie in een grote braadpan, voeg de knoflook en rozemarijn toe en braad de rollade aan alle zijden mooi bruin.
2. Verwijder eventueel knoflook en rozemarijn en schenk de bouillon voorzichtig bij de rollade.
3. Laat het vlees met het deksel op de pan ca. 45 minuten zachtjes stoven. Laat het vlees afgedekt met folie op de snijplank ca.10 minuten rusten. Breng ondertussen de jus al roerende aan de kook en laat deze even inkoken.
4. Snijd de rollade in plakken en verdeel het vlees over de borden. Serveer de jus erbij

Overge recept informatie:

Recept nummer: 5571
Aantal personen: 6
Categorie: Vlees en Gevogelte
Sub categorie: Varkensvlees
Datum: 08-01-2010
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee