Recept van de dag: Kalfskotelet met broccoli en pistachenoten

Tongfilet met mosterd-botersausje

Tongfilet met mosterd-botersausje

Ingrediënten:

  • 800 g tong filets
  • 1 handvol versegehakte bladpeterselie
  • 1 el zachte graanmosterd
  • boter
  • verse peper uit de molen & zout

Bereiding:

•Smelt een flinke klont boter in een antikleef pan.

•Kruid de visfilets met peper en zout en laat ze mooi garen in een niet al te hete pan in de schuimende boter.

•Neem uit de pan en dresseer op warme worden, roer vervolgens de mosterd en de peterselie los in de achtergebleven boter, voeg eventueel nog een klontje boter toe.

•Overgiet de visfilets met deze saus en serveer onmiddelijk,
lekker met een kruidige aardappelpuree

Overge recept informatie:

Recept nummer: 6500
Aantal personen: 4
Categorie: Vis - schaal- en schelpdieren
Sub categorie: Vis- Schaal en Schelpdieren
Datum: 17-11-2010
Land: België
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee