Recept van de dag: Maïsballetjes met makreel

Geitenkaashapjes

Geitenkaashapjes

Ingrediënten:

  • 4 vellen filodeeg
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 150 gram druiven
  • 75 gram walnoten
  • 6 theelepels honing olijfolie om de vellen te bestrijken Zout en peper naar smaak

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170°C

Ontdooi de vellen eerst als je ze uit de diepvries gebruikt.

Trek de velletjes los en leg ze op een stuk bakpapier. Bestrijk de vellen aan de voor- en achterkant met olijfolie.

Leg twee vellen op elkaar en snij ze in vierkanten.
Duw de velletjes in een muffinvorm.

Was de druiven en halveer ze.
Verdeel de geitenkaas over de bakjes.
Stop de druiven en walnoten erbij.
Druppel de honing eroverheen en breng op smaak met zout en peper. Bak de hapjes 5 – 7 minuten. Zodra ze goudbruin zijn, zijn ze klaar. Serveer ze warm.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 6769
Aantal personen: 6
Categorie: Borrelhapjes en Tussendoortjes
Sub categorie: Borrelhapjes Tapas Hapjes Tussendoortjes
Datum: 31-12-2010
Land: Nederland
Bron: Internetrecepten
Mijn favoriet: Nee