Recept van de dag: Frijoles negros

Zalm uit de oven met pesto-parmaham

Zalm uit de oven met pesto-parmaham

Ingrediënten:

  • olijfolie
  • zout en peper
  • 4 verse zalmfilets a 200 g
  • 4 eetlepels pesto
  • 8 plakjes parmaham

Bereiding:

1.Bestrooi de zalm met zout en peper en smeer de bovenkant in met de pesto.

2.Verpak de filets in de plakjes parmaham en besprenkel deze met olijfolie.

3.Bak ze in 10 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 200 ºC.

4.Serveer direct.
Lekker met salade en verse pasta.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 6919
Aantal personen: 4
Categorie: Vis - schaal- en schelpdieren
Sub categorie: Vis- Schaal en Schelpdieren
Datum: 09-12-2010
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee