Recept van de dag: Haring-appelsalade

Bol zalmragout

Bol zalmragout

Ingrediënten:

  • 2 blikjes zalmragout
  • 4 tomaten
  • 4 eetlepels creme fraiche
  • 4 Italiaanse bollen brood
  • verse bieslook
  • 200g eikenbladslamelange
  • 1 cup honing-mosterddressing a h

Bereiding:

Ragout in pan verwarmen.

Tomaten schoonmaken, in parten snijden en zaadjes verwijderen.

Vruchtvlees in stukjes snijden.

Tomaatstukjes en crème fraîche door ragout scheppen en ca. 2 minuten meewarmen.

Kap van broodbollen snijden.

Broodbollen uithollen broodkruim wordt niet gebruikt

Bieslook, op 8 sprieten na, fijnknippen.

Salade mengen met dressing.

Fijngeknipte bieslook door ragout scheppen.

Ragout in broodbollen scheppen en schuin afdekken met broodkapje.

Garneren met sprieten bieslook.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7107
Aantal personen: 4
Categorie: Ontbijt, lunch en High Tea
Sub categorie: Belegde broodjes voor Lunche en High Tea
Datum: 02-01-2011
Land: Nederland
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee