Recept van de dag: Kalfskotelet met broccoli en pistachenoten

Lamsvlees met spinazie

Lamsvlees met spinazie

Ingrediƫnten:

  • 2 grote uien, grof gesnipperd
  • 4 el olie
  • 600 g lamslappen, in blokjes van 4 cm
  • 1 tl verse gemberwortel, geraspt
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 chilipepertje, verkruimeld
  • 1 el milde Indiase currypasta
  • 600 g panklare spinazie
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 rode peper, in ringetjes
  • 1/2 zakje verse koriander grof gehakt
  • 1 el citroensap

Bereiding:

In braadpan ui 5 min. in olie fruiten.
Blokjes vlees erdoor scheppen en 2 min. meebakken.
In kom gember, knoflook, chilipeper, currypasta en 1 tl zout door elkaar roeren.
Kruidenpasta door vlees scheppen, 1 min. meebakken en 250 ml water toevoegen.
Vlees met deksel op pan 1 uur stoven.

Spinazie met paprika en rode peper door lamsvlees scheppen en gerecht op smaak brengen met zout, peper en citroensap.
Lekker met basmatirijst

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7366
Aantal personen: 4
Categorie: Vlees en Gevogelte
Sub categorie: Lamsvlees
Datum: 06-03-2011
Land: India
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee