Recept van de dag: Maïsballetjes met makreel

Cupcake vulling Chocolade Fudge

Cupcake vulling  Chocolade Fudge

Ingrediënten:

  • 350 gr pure chcolade
  • 1/4 cup poedersuiker
  • 1/2 tl grof zout
  • 3/4 cup koffiemelk
  • 1/2 tl pure vanille extract

Bereiding:

Stop de chocolade, suiker en zout in de hittebestendige schaal schaal.
Verwarm de koffiemelk op een laag vuurtje tot het net aan de kook raakt, draai daarna de hittebron uit.
Schenk de hete koffiemelk in de schaal met chocola, door de hitte zal de chocola smelten, laat de schaal 5 minuten staan.
Voeg daarna het vanille extract toe en meng alle ingrediënten door het stevig te roeren met de garde.
Zet de schaal nu minimaal 2 uur in de koelkast, zodat de chocolade fudge kan opstijven

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7606
Aantal personen: 1
Categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood
Sub categorie: Toppings en vullingen voor cupcake's
Datum: 22-04-2011
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee


5 gerelateerde recepten uit de categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood

Frambozencupcakes

Karamels met zeezout

Karamels met zeezout

Macarons

Oudjaars Oliebollen.

Oudjaars Oliebollen.

Stoppen met roken taart