Recept van de dag: Kalfskotelet met broccoli en pistachenoten

Borrelhapje Kaas met komkommer

Borrelhapje Kaas met komkommer

Ingrediënten:

  • 250 gr verse kaas bv geitenkaas, ricotta
  • 1 komkommer
  • 1 citroen
  • Olijfolie
  • Tijm

Bereiding:

Snij 250 gr verse kaas in duim-dikke plakken.

2. Snij een halve komkommer of courgette in plakken en laat ze 15 min marineren in citroenvinaigrette.
Meng het sap van de citroen met wat olijfolie

3. Maak dan stapeltjes komkommer met de kaas.

4. Werk af met tijm.

5. Serveer als hapje of met ciabatta of stokbrood

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7659
Aantal personen: 1
Categorie: Borrelhapjes en Tussendoortjes
Sub categorie: Borrelhapjes Tapas Hapjes Tussendoortjes
Datum: 20-05-2011
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee