Recept van de dag: Canapés met rookvlees en parmaham

BBQ Indiase kipspiesen

BBQ Indiase kipspiesen

Ingrediënten:

  • 1 pakje tikka masala pasta
  • 4 el yoghurt Griekse stijl
  • 10 kipfilet haasjes
  • 1 bakje verse koriander fijngesneden +
  • 1 potje chutney sweet mango
  • 1 pak mininaans knoflook & koriander
  • naan brood

Bereiding:

1. Steek de barbecue aan.
Meng de tikka massala pasta door de yoghurt. Laat de kipfilet haasjes hierin minimaal 30 min. marineren.
2. Meng de koriander door de chutney en breng op smaak met peper en zout.
3. Rijg aan elke satéprikker een kipfilet haasje. Verpak de naans in een stuk aluminiumfolie en leg op de barbecue. Gril de kipfilet haasjes op de barbecue in 5 min. bruin en gaar. Serveer met de chutney en naans. .

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7989
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Hoofdgerechten
Datum: 31-05-2013
Land: Nederland
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee