Recept van de dag: Kalfsentrecote en groentenpalet

Vleesreepjes met ui en paprika

Vleesreepjes met ui en paprika

Ingrediënten:

  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 0.5 ui
  • 700 g vleesreepjes
  • Croma Mild met Olijfolie - Vloeibaar
  • zout, peper

Bereiding:

Snijd de paprika in stukjes, snipper de ui.
Dep de vleesreepjes vlak voor het bakken met keukenpapier droog.

Steek het vuur aan, draai het laag, zet de hoge koeken, braadpan of wok op het vuur en spuit ca. 4 el Croma Mild met Olijfolie in de pan.
Laat de Croma smelten en lichtbruin kleuren.
Zet het vuur hoog, blijf er even bij en voeg - zodra de Croma mooi bruin wordt - de vleesreepjes toe.
Roerbak ze in ca. 5 minuten bruin.
Voeg de paprika toe en roerbak 2-3 minuten.

Voeg een beetje zout en peper toe.
Verdeel over 4 borden

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8003
Aantal personen: 4
Categorie: Vlees en Gevogelte
Sub categorie: Varkensvlees
Datum: 02-06-2013
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee