Recept van de dag: Pasteitje met kalfsragout

Bloemkool met katjang pedis

Bloemkool met katjang pedis

Ingrediƫnten:

  • 800 g bloemkool
  • 3 el koolzaadolie bak en braad
  • 1 tl gemalen koriander
  • 100 g katjang pedis pittige pinda's

Bereiding:

1. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.

2. Verwarm de olie op laag vuur in een pan en fruit hierin de koriander 1 min.
Zet het vuur hoger, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak ze 1 min.

3. Hak de katjang pedis grof en strooi over de bloemkool.
Lekker met speklapjes en gekookte aardappelen.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8207
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Groenten en Bijgerechten
Datum: 07-11-2013
Land: Nederland
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee