Recept van de dag: Kalfskotelet met broccoli en pistachenoten

Gourmetten met Gemarineerde zalmblokjes

Gourmetten met Gemarineerde zalmblokjes

Ingrediƫnten:

  • 300 g zalmfilet, in blokjes van 1 x 1 cm brunoise gesneden
  • 1/2 bakje pijnboompitten fijngehakt
  • 4 el olijfolie
  • 15 g basilicum blaadjes in stukjes

Bereiding:

1. Doe de zalm, pijnboompitten en olijfolie in een kom.
Voeg de basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar.
Schep af en toe om.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8504
Aantal personen: 4
Categorie: Fondue, Steengrill, Gourmetten
Sub categorie: Familie koken
Datum: 10-03-2014
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee