Recept van de dag: Kalfskotelet met broccoli en pistachenoten

Cocktailgarnalen met Mango-sinaasappeldip

Cocktailgarnalen  met  Mango-sinaasappeldip

Ingrediënten:

  • 500 g cocktailgarnalen diepvries ontdooid en drooggedept
  • 3 el mangochutney
  • 3 el sinaasappelsap
  • gemalen chilipeper molentje

Bereiding:

Hak als de chutney wat grof is, de stukjes mango in de chutney goed fijn. Meng in een kommetje de chutney met het sinaasappelsap en breng de dip op smaak met zout en chilipeper.
Serveer bij de cocktailgarnalen.
Recept mangochutney staat op deze site met recept nummer 9057

Overge recept informatie:

Recept nummer: 9061
Aantal personen: 4
Categorie: Sausjes, boters, chutney's
Sub categorie: Inleggen, Gelei, Drankjes, Marinades
Datum: 27-09-2014
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee